O nama

O nama

Poliklinika PARK MEDICA se nalazi u prijatnom i mirnom ambijentu zemunskih parkova i zelenila, u Vrtlarskoj ulici nadomak Zemunske bolnice. Svakog radnog dana, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni tim lekara koji brinu o Vašem zdravlju.

Kod nas možete obaviti sve vrste laboratorijskih analiza i dijagnostičkih pregleda iz oblasti  interne medicine, ginekologije i akušerstva,  fizikalne medicine i rehabilitacije i drugih specijalnosti. Stručni tim lekara specijalista i medicinskog osoblja dočekaće Vas u zakazanom terminu i pružiti kvalitetnu i efikasnu uslugu u skladu sa Vašim potrebama i savremenom kliničkom praksom.

O nama

Poliklinika PARK MEDICA se nalazi u prijatnom i mirnom ambijentu zemunskih parkova i zelenila, u Vrtlarskoj ulici nadomak Zemunske bolnice. Svakog radnog dana i subotom, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni tim lekara koji brinu o Vašem zdravlju.

Kod nas možete obaviti sve vrste laboratorijskih analiza i dijagnostičkih pregleda iz oblasti  interne medicine, ginekologije i akušerstva,  fizikalne medicine i rehabilitacije kao i iz drugih specijalnosti. Stručni tim lekara specijalista i medicinskog osoblja dočekaće Vas u zakazanom terminu i pružiti kvalitetnu i efikasnu uslugu u skladu sa Vašim potrebama i savremenom kliničkom praksom.

Naše vrednosti

  • Kvalitet medicinske usluge
  • Stručni tim lekara i medicinskog osoblja
  • Opremljenost
  • Efikasnost u obavljanju administrativnih poslova
  • Organizovanost i uslužnost osoblja
  • Izvrsnost kliničke prakse

Nagrada za naš rad biće Vaše zadovoljstvo nakon izvršene usluge i preporuka. Želja nam je da stvorimo i negujemo partnerski odnos sa Vama. Garantujemo dostupnost, stalni kontakt i savetovanje u cilju očuvanja Vašeg zdravlja. Cilj nam je da razvijemo svest o značaju preventivnih pregleda i pomognemo u dijagnostikovanju i pronalaženju najboljih metoda za lečenje i terapiju.