POPUST: GINEKOLOŠKI PAKET 6.800 din

Postoje ginekološka oboljenja koja mogu da dovedu do neplodnosi ili čak i da ugroze život žene, a koja se lako i uspešno leče ako se otkriju u ranoj fazi. Zato, čak i kada nemate nikakve ginekološke tegobe, neophodno je da jednom godišnje odete na kompletan ginekološki pregled koji uključuje klinički pregled, ginekološki ultrazvuk i kolposkopiju.

Ginekološkim pregledom mogu se otkriti seksualno prenosive infekcije, uključujući i HPV infekciju koja je najčešći uzrok raka grlića materice. Ako se otkriju pre nego što nastanu promene na grliću, posledica po zdravlje žene i plodnost neće biti!

Sve promene na grliću materice se najpouzdanije otkrivaju kolposkopijom jer se pregled radi pod uvećanjem mikroskopa.

Ginekološkim ultrazvukom se jedino može otkriti rak jajnika, jedan od najčešćih karcinoma od kojih umiru žene u Srbiji. Otkriven u ranoj fazi, uspešno se leči. Ultrazvuk otkriva i sindrom policističnih jajnika, endometriozu, miome, začepljene jajovode… Sve su ovo mogući uzroci neplodnosti do koje neće doći ako se lečenje blagovremeno započne.

Za samo 6.800 dinara u Poliklinici Park Medica možete uraditi kompletan ginekološki pregled sa ultrazvukom i kolposkopijom.

Zakažite pregled u poliklinici Park Medica na jedan od naših brojeva telefona: 011/316 20 10, 065/316 20 10, 069/316 20 11.