Single team

Ass. dr sci. med. Miomira Ivović

Specijalista endokrinologije

Dr Miomira Ivović, specijalista interne medicine, nakon završenog Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu specijalizirala je internu medicinu i završila užu specijalizaciju iz endokrinologije. Dr Ivović radi na Klinici za endokrinologiju i dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog centra Srbije. Na Medicinskom fakultetu u Beogradu asistent je na predmetu Interna medicina, a nama je čast što je dostupna za preglede i konsultacije pacijentima u Poliklinici Park.

Dr Ivović se bavi lečenjem različitih hormonskih poremećaja kod odraslih, a specijalista je za Kušingovu bolest, dijabetes, hormonske poremećaje menstrualnog ciklusa, bolesti štitne žlezde, bolesti nadbubrežne žlezde.

Autor je i koautor mnogih radova objavljenih u prestižnim časopisima i prezentovanim na kongresima. Redovno posećuje kongrese i edukacije na kojima je često i sama predavač. Član je Srpskog lekarskog društva.

Pregled kod dr Miomire Ivović možete zakazati na +381 11 316 20 10 ili +381 65 316 20 10 svakog radnog dana od 7.30 do 20 h i subotom od 8 do 14 h.