Single team

Dr Branka Jovanović

Specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Branka Jovanović, specijalista ginekologije i akušerstva, nakon završenog Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu specijalizirala je oblast ginekologije i akušerstva. Stalno je zaposlena u GAK Narodni front u Beogradu, a nama je čast što je dostupna i pacijentkinjama u Poliklinici Park.

Dr Branka Jovanović je ginekolog sa velikim iskustvom i poznata je po tome da svakom pacijentu pristupa temeljno i posvećeno i da stanje pacijenta prati i nakon što on izađe iz ordinacije. Vrhunski je dijagnostičar, ima izuzetnu ekspertizu u sprovođenju ginekološkog ultrazvuka, kolposkopije i svih pregleda, a primenjuje i najnovije savremene hirurške procedure lečenja, među kojima su eksplorativna kiretaža, biopsija grlića materice, konizacija grlića materice, LOOP ekscizija, polipektomija i uklanjanje kondiloma. Svi ovi zahvati u Poliklinici Park su komforni po pacijentkinje, rade se u analgosedaciji i pacijent je u najboljim i sigurnim rukama.
Dr Jovanović se bavi i vođenjem trudnoće, od prvog dana do porođaja, a veoma je iskusna i u radu sa mladima, sa kojima neguje odnos pun poverenja i podrške.

Učestvuje na kongresima i edukacijama širom zemlje i inostranstva. Autor je i koautor više od 90 radova objavljenih u naučnim časopisima. Član je Srpskog lekarskog društva i Lekarske komore Srbije.

Pregled kod dr Branke Jovanović možete zakazati na +381 11 316 20 10 ili +381 65 316 20 10 svakog radnog dana od 7.30 do 20 h i subotom od 8 do 14 h.